Monday, November 14, 2011

Purse & wallet from GUESS

Joku vuosi sitten katselin kun kaverini oli varta vasten ostanut samaa settiä olevan laukun ja lompakon. Mietin silloin, että tosi kiva, mutta en mä ehkä itse ole noin tarkka kaiken yhteensopivuudesta. Enkä ole edelleenkään. Mutta nyt kuitenkin kävi niin, että sekä rahapussini että lempi Guess-laukkuni sanoivat kummatkin sopimuksen irti. Ensin hajosi lompakon kolikkotasku, ja sitten meni laukusta kantohihna. Kehtasivat revetä vielä samalla viikolla. En ehtinyt onneksi itkeä niiden perään kovin kauaa, marssin saman tien aina varmaan Guessin outlet-myymälään, ja sieltähän ne korvikkeet löytyivät. Ja kaiken lisäksi 20% alennuksella! Kyllä kävi mäihä.





Mun mielestäni Guess on laatuunsa nähden täysin ylihinnoiteltu Suomessa, mutta täällä jenkkilässä se on jo paljon realistisemmissa hintalukemissa. Tuo laukku ja lompakko olivat alennuksen kanssa yhteensä noin $115 (about 85€), mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta siihen nähden, että ei ne ainakaan aiemman kokemuksen perusteella kestä mun käytössä kuin ehkä maksimissaan sen kolme vuotta. 


Mitä pidätte? :)


4 comments:

  1. Hei Redu!
    Ihan tosi kivaa et voin täältä lueskella sun kuulumisia! Ja vaikken yleensä Guessin jutuista tykkääkään niin noi laukku ja lompakko on tosi ihanat! :)
    Oon itekkin pitänyt blogia syyskuusta asti. Sen löydät täältä:
    operaatiojalokivimeri.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. oi ihan mahtia, kanssabloggaajia! :) Tosi kiva, voin lueskella vahan sunkin kuulumisista!

    ReplyDelete
  3. Hihii jooo! :) Täytyykin liittyä sun lukijaks niin pysyn ajan tasalla postauksissa :P

    ReplyDelete