Wednesday, May 9, 2012

A girl can never have too many pairs of shoes



Sorruin eilen Paylessin halpoihin hintoihin ja kiikutin kotiin kaksi paria uusia tulokkaita kasvattamaan hyllyn päälle kohonnutta kenkäpyramidia. Löysin aivan täydelliset nudet korkkarit tolppakorolla ja nilkkaremmilla, jotka mun kenkähyllysta (tai tällä hetkellä tilanpuutteen takia kenkäkasasta) on tähän asti puuttunut. Nyt on asia kuitenkin korjattu! Omistan pääasiassa vain mustia ja pari hassua paria leo-kuvioisia kenkiä, joten vaaleat korkkarit tulee todellakin tarpeeseen. Paylessissa oli tarjous, että kaksi paria ostaessa toinen lähtee mukaan puoleen hintaan, joten valitsin myös tosi käytännölliset perus mustat kengät kilpailevaksi vaihtoehdoksi mun iänikuisten ballerinojen rinnalle. Käytan yleensäkin kesäisin tosi vähän korottomia kenkiä (jos nyt rantaläpsyjä ei lasketa) ja omistan ainoastaan kaksi paria ballerinoja, ja nekin lahinnä vain siltä varalta, että baarireissun tai muuten vaan paljon kavelemisen jalkeen jalat sanoo sopimuksen irti. Mukavuus ei ole kengissä aina ollut se pääasiallinen prioriteetti ja siksi on kertynyt pari jos toinenkin aivan ihanan näköisia, mutta aivan kamalia jalassa korkkareita. En varmaan aio kuitenkaan säästää jalkojani tänäkään kesänä, mutta hyvä silti olla myös parit mukavat kengät kaiken varalle. :)

Mulla on viimeinen rutistus koulussa, ja tän viikon jälkeen on lukukausi paketissa. Oon koko viime viikonlopun prepannut matikan loppukokeisiin ja logaritmit ja eksponenttifunktiot tulee jo korvista ulos. Perjantaina on onneksi sekin viimein ohi ja meikä siirtyy virallisesti kesälomalle. Jes! :)


// I went to do some window shopping and surprise surprise ended up buying two pairs of shoes. For once though I was practical and didn't buy only high heels. And at least the second pair was 50% off, so it's not too bad, right? : D //

2 comments:

  1. Rebee, ootko hengissä kun et vastaa viesteihin etkä faceen etkä oo kirjottanu vähään aikaan tännekkään :O

    T. Henna

    ReplyDelete
  2. Moikka! Haastaisin sinut kertomaan faktoja itsestäsi, tarkemmat tiedot löydät mun haastepostauksesta, itse kysymykset on ihan tekstin lopussa :) Toivottavasti jaksat osallistua :)

    http://saaratikka.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

    ReplyDelete