Sunday, April 15, 2012

The last day of spring break

 
Skirt/ Forever 21, shirt & belt/ H&M, purse/ Calvin Klein, shoes/ Spirit Store.


Vaikka vähän uhkailinkin viime viikolla, että pysyn koko loman nenä kiinni koulukirjoissa, niin tuli sitä onneksi jotain muutakin tehtyä. Ilmat oli selkeesti mun lukusuunnitelmiani vastaan, joten annoin loppuviikosta periksi, ja lähdin tuulettumaan, vaikkakin suurimmaksi osaksi vain shoppailumielessä. :D Shoppailu riistäytyi lopulta täysin lapasesta, kun näin kaikki ihanat maxihameet ja pastellivärit. Lisäksi eksyin vielä toissapäivänä asoksen ja topshopin sivuille, ja "vähän selailu" venyi neljän tunnin online-shoppailu maratoniksi. Oon kuitenkin edelleen niin innoissani löydöistäni, etten oo ehtinyt itkemään liian nopeesti tyhjentyneen tilin perään. 

Shoppailun lisäksi käytiin eilen Bear Mountainilla kävelemässä ja ottamassa kuvia. Mulla oli päällä uudeksi suosikiksi noussut Forever 21:n pallo-maksihame, jonka yhdistin ihan vain valkoiseen kauluspaitaan ja Calvin Kleinin pikkulaukkuun. Voisin käyttää tuota hametta ihan joka päivä, jos jalat vaan kestäis niin paljoa korkkareilla kävelyä!:)



// Besides studying, I did a lot of shopping during the spring break. Like really A LOT. I just couldn't resist all pastel colors and maxi skirts! Even though my wallet don't agree, I'm really happy with the clothes I found. //

2 comments: